Bregdeti shqiptar duket se është jë destinacion i preferuar jo vetëm për turistë të zakonshëm, pasi këtë sezon në bregdetin tonë ka ardhë aktorja e njohur turke Farah Zeynep Abdullah.

 

Prej disa ditësh ajo ka publikuar foto nga mrekullitë e bregdetit tonë. Së fundmi ka zbuluar edhe destinacionin që ka zgjedhur, në fillim ajo ka vizituar Sarandën, ndërsa momentalisht është në Radhimë, Vlorë.

 

Në disa prej fotove, Farah ka shkruar se është dashuruar me bregdetin shqiptar dhe duket se po e shijon shumë qëndrimin këtu.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *