Aktorja e njohur e Hollywood, Jessica Alba duket se është penduar në lidhje me 2 prej tatuazheve që ka në trup.

 

Krahas shenjave të horoskopit të 3 fëmijëve të saj dhe konstelacionet e tyre, Alba dëshiron të mos kishte “gdhendur” në trupin e saj 2 tatuazhe vendimin për të cilat e ka marrë në rininë e saj dhe këtë e ka treguar hapur në një intervistë të dhënë për Refinery 29.

 

Tatuazhi i parë është një fjongo që është pozicionuar poshtë kurrizit, në pjesën e fundshpinë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *