Meryl Streep është një nga më të talentuarat e Hollywoodit ndër vite.

 

Një foto e postuar ‘Para dhe pas në kohë’ tregon se si ajo ka mbajtur ende në garderobën e saj një fustan të veshur në vitin 1979 dhe më pas në vitin 2009.

 

Ajo është një prej emrave më të njohur dhe nuk nguron të veshë të njëjtën gjë pas kaq vitesh, diçka kjo që është e paimagjinueshme për disa, të cilët e konsiderojnë turp h nëse guxon të veshësh të njëjtin fustan në evente të ndryshme.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *