Moderatori dhe autori i Al Pazar Agron Llakaj ka folur për “aktorët” e TikTok-ut, të cilët sot gjerësisht po krijojnë famë.

 

Llakaj në një intervistë në emisionin Vizioni i Pasites tha se rrjetet sociale bënë të njohur edhe budallain e fshatit që nuk e njihte askush.

 

Budallain në fshat nuk e njihte njeri dhe doli Facebook, Instagram dhe Tik Tok dhe u bë i pari i fshatit.

 

Unë kam një personazh në Al Pazar, çfarë ka ky të veçantë? Ky është budalla mo çfarë thua. Të jesh budalla është titull sot”, tha Llakaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *