Një aksident i pazakontë ka ndodhur në fshatin Shalës në aksin Belsh-Elbasan.

Një automjet ka marrë përpara një kope bagëtish të cilat kalonin rrugën.

 

Si pasojë kanë ngordhur dhjetëra dele dhe dhi.

 

Nga pamjet duket shumica e tyre të shtrira në përtokë e të përhapura në rrugë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *