Pas dy ditësh bllokim, automjetet që vijnë nga juglindja nuk është e nevojshme te përdorin aksin e vjetër. Autoritetit Rrugor hapi mëngjesin e kësaj të hëne provizorisht baypassin për kalimin e mjeteve. Policia rrugore u bën thirrje qytetarëve që do të përdorin këtë aks të reduktojnë shpejtësinë dhe të respektojnë sinjalistikën e vendosur. Ndërkohë hetimi për shembjen nuk ka nisur ende, pasi rruga është dorëzuar nga firma greke rreth një vit më parë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *