Aleanca Kuq e Zi ka protestuar përpara godinës së Ministrisë së Shëndetësisë, duke akuzuar Ilir Beqajn se ka kthyer në biznes sistemin shëndetësor. Sipas Kreshnik Spahiut, ministri po rimburson partinë e tij, duke i mbushur xhepat. Aleanca Kuq e Zi deklaron se çdo shqiptar sot është i detyruar të paguaj me lekë në dorë mjekët, infermierët dhe kontrollin shëndetësor. Spahiu kërkoi largimin e ministrit te shendetesise Beqaj. Ai tha se qeveria jo vetëm që nuk ka mbajtur premtimin për shëndetësi falas, por i kanë vënë lakun qytetarëve shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *