Subscribe

Ministri i financave dhe ekonomisë Arben Ahmetaj ka shpjeguar ne parlament masat drastike ndaj pikave te basteve dhe kazinove. Para deputeteve Ahmetaj ka theksuar se per mijëra qytetare te punësuar ne keto biznese do te ketë nje program te posaçëm rikualifikimi, ndërkohe qe socialisti Erjon Brace ka kërkuar qe aksioni te shkoje me larg deri ne shtetëzimin e tyre.

Dy politikanet ishin zëri me i fuqishëm ne parlament edhe per shkak te perballjes per financimet e Federatës Shqiptare te Futbollit. Brace ka ngritur shqetësimin e ketij institucioni, qe sipas tij, ka fituar imunitet fiskal duke e ilustruar me shembullin e tatimit per shpërblimet.

 

Nga ana e tij ministri Ahmetaj ka pranuar se ka nevoje per formalizim te klubeve te futbollit.

 

Sipas Ahmetaj, po përgatitet nje ligj i ri per sportin, i cili do ti japë zgjidhje problematikes ne futboll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *