Subscribe

Arben Ahmetaj e ka ruajtur traditën e daljes para gazetareve ne fillimin e vitit, edhe pse pas pak ditësh ai do te shkarkohet zyrtarisht nga posti i ministrit te ekonomisë dhe financave.

 

Ne daljen e fundit ne cilësinë e zyrtarit me te larte te financave ne vend, Ahmetaj ka zgjedhur te përmbledhë te gjitha arritjet e kesaj ministrie, duke listuar çështjet per te cilat është krenar.

 

 Ahmetaj ka numëruar si arritje edhe nivelin e rritjes ekonomike.

 

Sipas ministrit te financave varfëria eshte ulur gjate qeverisjes socialiste, duke iu kundërpërgjigjur zërave kritike brenda mazhorances.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *