Një 17-vjeçar u vu në prangat e policisë këtë të martë. Ai theu masën e “Arrestit shtëpiak”, të dhënë më herët për “Prodhim dhe shitje të narkotikëve”.

Ai kishte dalë në rrugë për të shitur sërish drogë në sasi të vogël.

Në momentin që pa forcat e policisë, i riu u përpoq të largohej me vrap, por u arrestua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *