Një shtetas grek u dhunua nga dy adoleshentë shqiptarë.

 

Mediat greke raportojnë se ngjarja ndodhi në Chania dhe autorë janë një 18-vjeçar dhe një 16-vjeçar.

 

Ata akuzohen se rrahën me grushte e rrip pantallonash një 16-vjeçar grek. Të rinjtë shqiptarë u arrestuan nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *