U bë disa muaj tashmë që këngëtarja Adele është shumë e fokusuar në fizikun e saj, dhe kjo gjë e ka ndaluar të mos jetë aktive në rrjetet sociale.

Por më në fund në mes të pandemisë, ajo i ka dhuruar një fotografi të gjithë fansave duke treguar të gjithë ecurinë!

Është pikërisht në ditën e ditëlindjes, Adel ka mushur 32 vjeç  dhe ka treguar një pjesë të arredimit.

“Faleminderit për dashurinë për ditëlindje. Shpresoj që të gjithë të jeni të sigurt dhe me shëndet gjatë kësaj kohe të çmendur. Dua t’ju falenderoj për përgjigjet tuaja dhe punonjësit që po ma mbrojnë ndërkohë që rrezikojnë jetët e tyre. Jeni vërtet engjëjt tanë”, shkruan këngëtarja në foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *