Dy pronarë dyqanesh në Durrës janë proceduar penalisht, pasi kanë abuzuar me çmimet e produkteve ushqimore dhe fruta-perimeve duke përfituar nga periudha e epidemisë.

 

Bëhet fjalë për shtetasit A. D., 47 vjeç dhe A. V., 56 vjeç. Gjatë kontrollit të ushtruar në tregun agroushqimor, në Durrës, është evidentuar se këta shtetas kanë abuzuar dhe përfituar nga tjetërsimi i çmimeve të artikujve ushqimor që ata tregtonin.

 

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës, për veprën penale “Fshehja e të ardhurave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *