Një 19-vjeçar u arrestua nga policia e Shkodrës pasi dyshohet se ka kryer marrëdhënie seksuale me dhunë me një vajzë të mitur.

 

Në pranga përfundoi Denis Marinaj. I riu u ndalua pas një kallëzimi të bërë nga 15-vjeçarja.

 

Sipas denocnimit, ai e kishte marre peng dhe më pas përmes kërcënimit kishte abuzuar pa dëshirën e saj.

 

Ndaj 19-vjeçarit rëndon akuza “marrëdhënie seksuale me dhunë me të mitur të moshes 14-18 vjeç” si dhe ajo e “heqjes se paligjshme te lirisë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *