Gjykata e Durrësit ka vendosur masën detyrim paraqitje për nëndrejtorin e Kadastrës së qytetit, Arben Isaku.

 

Sipas informacioneve Isaku akuzohej për veprën penale të falsifikimit dhe shpërdorimit të detyrës.

 

Gjithashtu e njëjta masë sigurie është dhënë edhe për dy te arrestuarit e tjere, specialistin F. Rexho. dhe ekonomistin R.K.

 

Ndërkohë kujtojmë se një ditë më parë Isaku u vetëdorezua në polici pasi ishte shpallur në kërkim prej disa ditësh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *