Tre partitë opozitare, Aleanca per Ardhmërinë e Kosovës, Vetëvendosje dhe Nisma, do të bojkotojnë punimet e kuvendit të martën, duke kaluar në fazën e dytë të protestës nga bllokimi me gaz lotsjellës në braktisje të Parlamentit. Këtë fakt e kanë njoftuar zyrtare te Vetëvendosjes dhe anëtari i kryesisë së AAK-së Muharrem Nitaj. Ata bene te ditur se deputetet refuzojnë të marrin pjesë në një kuvend ku, nuk mund të ushtrohet mandati i tyre në përputhje me Kushtetuan dhe dinjitetin e ligjvënësve. Krahas bojkotit aksioni opozitar në Kosovë do të vazhdojë dhe me protesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *