Eranda Libohova dhe Jonida Maliqi janë zhvendosur në studio për të vijuar pjesën e mbetur të intërvistës.

Nëpërmjet një loje ku përgjigjet do të jepen me frazë muzikore  Eranda ka zbuluar shumë sekrete për publikun. E pyetur nga Jonida për emocionin e parë para mikrofonit, Eranda u përgjigj me frazën e këngës:

“E lumtur jam sa herë që shikoj sa herë shikoj dy sytë plot zjarr që i dashuroj, por unë jam e lumtur sa herë që shoh një mikrofon.”

-Domethënë ska një “ti”, e ka ngacmuar Jonida.

-Jo në këtë rast i kënduam mikrofonit, ai ti, ti ku je?, tha Eranda, duke vijuar të mos tregojë shumë detaje nga jeta e saj personale.

Ndër të tjera Eranda është pyetur edhe nëse e ka synuar ndonjëhërë Eurovisionin dhe ajo ka refuzuar kategorikisht.

“Duhet të gjej një tekst kënge që të jap një përgjigje, dhe kënga është “dhe refuzoj mendjen ta ndaj”  nuk e kam pasur asnjëherë si objektiv është zgjedhja ime personale. Unë mendoj që tradita e muzikës tonë nuk është gjithmonë ajo që përfaqësohet atje.Sepse ne kemi shumë këngë të bukura që meritojnë të shkojnë asht sic janë shqiptare.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *