Si femrat dhe meshkujt, pyesin nëse lejohen marrëdhënia seksuale gjatë shtatzënisë.

Prej kohësh mendohet se kryerja e marrëdhënieve seksuale gjatë muajve të para mund të shkaktojë abort, dhe se gjatë muajve të fundit mund të shkaktojë lindje të parakohshme ose infeksion të rëndë.

Megjithatë, nuk ka asnjë dëshmi mjekësore që seksi gjatë një shtatzënie normale, mund të ketë pasoja të tilla.

Në rastet kur mjeku ju informon për probleme apo shqetësime sado të vogla atëherë ju nuk duhet të kryeni marrëdhënie seksuale ose të paktën duhet të këshilloheni me të./Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *