Në një marrëdhënie në çift është e rëndësishme që partnerët të kenë jo vetëm pëlqimin e tyre por ndjenja që ju keni për njëri-tjetrin.

 

Ekzistojnë disa sinjale të cilat tregojnë se një mashkull është vërtet i dashuruar me ju.

 

Më poshtë do të lexoni disa nga këto sinjale;

 

Mashkulli që nuk i heq sytë nga ju dhe ju shikon ndërsa flisni, nuk mund të mos jetë i dashuruar me ju. Vëzhgimi gjatë komunikimit tregon se është shumë i përfshirë emocionalisht me ju.

 

Debatet janë normale në një çift, por nëse ai merr hapin e parë për të kërkuar paqe atëherë është i dashuruar!

 

Nëse partneri juaj flet gjithmonë në shumës, do të thotë se ai po planifikon të ardhmen me ju. E pra, kjo është një shenjë e qartë se është i dashuruar me ju.

 

Një burrë që shpenzon kohën e tij për të bërë aktivitetet që ty të pëlqejnë më shumë, është një person që ju konsideron një figurë themelore në jetën e tij. Mos lejoni që ai t’iu ikë!

 

Nga jeta juaj e kaluar, interesat tuaja dhe filmat tuaj të preferuar? Ai vdes nga dëshira për të njohur dhe nuk e fsheh atë. Mos kini më dyshime: ai djali është verbërisht i dashuruar, hidhe veten në këtë marrëdhënie pa u menduar më gjatë. Dhe mbani mend: nëse janë trëndafila ata do të lulëzojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *