Telefoni është një ndër objektet që është bërë pjesë e pandarë e jetës sonë, nga mëngjesi deri në mbrëmje.

 

Secili nga ne e ka të pamundur shkëputjen për një kohë të gjatë nga telefoni, për shkak të bisedave dhe informacioneve që merr përmes tij.

 

Shumë studiues këshillojnë që telefonin të mos e mbajmë në dhomën e gjumit për shkak të rreziqeve që sjell. Disa nga rreziqet nëse jeni nga ata që mbani telefonin poshtë jastëkut janë; mund t’i vërë flakën jastëkut dhe ju pengon që të flini mirë.

 

Rrezet e telefonit dëmtojnë shëndetin tuaj dhe të atyre përreth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *