Uji me limon është nisja ideale e ditës suaj, që ndikon për një shëndet më të mirë të trupi tuaj.

 

Sipas studimeve më të fundit ekspertët rekomandojnë se zgjidhja më e mirë për të nisur mëngjesin është uji me limon në vend të kafesë.

 

Uji me një copë limoni të shtrydhur në të ka një numër të madh të përfitimeve-mirëpo duhet të jetë gjëja e parë që pini në mëngjes.

 

Kështu metabolizmi fillon punën mbarë, shkrihet yndyra dhe bëhet mirëmbajtja e muskujve, pastron gojën dhe fytin, si dhe jep një dozë të shtuar të energjisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *