Arti dhe fotografia janë dhe një ndër pasionet më të kërkuara në shoqëri kjo për shkak të veprimtarisë tërheqëse që ato përfaqësojnë.

 

Në botë ka shumë njerëz të apasionuar pas tyre, sidomos pas fotografisë.

 

Sipas studiuesve, të rinjtë shpesh ndihen në dilemë se çfarë fotografish interesante të ndajnë me miqtë e tyre në rrjetet sociale.

 

Adoleshentët punojnë shumë vetëm për të krijuar një imazh më ndryshe të cilin më pas e hedhin në internet, thuhet në studimin e Journal of Research on Adolescence.

 

Sipas këtij studimi më të apasionuarit pas fotografisë janë 12 dhe 18 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *