Astrologjia ka një ndikim të theksuar në jetën e secilit nga ne sidomos tek ato persona të cilët kanë shumë besim.  Shpesh kemi dëgjuar se data dhe muaji që kemi lindur tregojnë shumë për personalitetin tonë, por ora është një tjetër detaj që ka një rëndësi të madhe në atë çfarë përfaqësojmë ne si persona.

 

Mos harroni, në momentin e saktë kur ju keni lindur, universi është në një gjendje të caktuar. Çdo planet është vendosur në një vend që nuk do të kthehet më kurrë përsëri. Më poshtë do të shikoni karakteristikat e orës së lindjes.

 

Në mesnatë 12:00- 2:00 i mëngjesit

Vlerësoni sigurinë dhe jetën e qëndrueshme. Jeni të dhënë pas familjes, dëshironi gjithnjë të ndihmoni të tjerët dhe ndiheni vetvetja vetëm në rrethet e ngushta familjare apo shoqërore.

 

Ora 2:00- 4:00

Jeni kureshtarë dhe njerëz inteligjentë. Pëlqeni të lexoni e të shkruani dhe jeni njerëz që dini të komunikoni mirë. Pëlqeni aventurat

 

Ora 4:00- 6:00 e mëngjesit

Jeni të fokusuar vetëm në të ardhmen tuaj. Dini të kurseni dhe vëmendja juaj shkon vetëm drejt të nesërmes duke harruar të shijoni të tashmen. Në dashuri jeni kokëfortë.

 

Ora 6:00-8:00 e mëngjesit

Kreativiteti është pika juaj e fortë. Jeni të lindur për të qenë drejtues.

 

Ora 8:00-10:00 e paradites

Jeni persona të ndjeshëm, pëlqeni të kaloni kohë vetëm pasi në këtë mënyrë ri-gjeni paqen e brendshme.

 

Ora 10:00-12:00 mesditë

Jeni një planifikues i zoti dhe dini si të menaxhoni situatën. Jeni njeri i hapur ndaj ideve të reja, në shoqëri dhe pëlqeni t’ju rrethojnë grupe të mëdha njerëzish.

 

Ora 12:00-14:00 drekë

Jeni njerëz ambiciozë dhe pranoni çdo sfidë që ju vjen përballë. Në këtë orë lindin njerëzit që e duan më shumë punën.

 

Ora 14:00-16:00 pasdreke

Urreni rutinën dhe ndryshimet janë pjesë e pandashme e jetës suaj. Jeni njerëz filozofikë dhe përpiqeni t’i kuptoni gjërat më me imtësi sesa të tjerët.

 

Ora 16:00-18:00 pasdite

Jeni njerëz energjik me një dëshirë të madhe për të mësuar çdo gjë që ju rrethon. Nuk dëshironi t’i ndani ndjenjat tuaja me të tjerët.

 

Ora 18:00-20:00 pasdite

Jeni njerëz paqësorë dhe u shmangeni konflikteve.

 

Ora 20:00-22:00 e mbrëmjes

Nuk dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe pse dëshira juaj më e madhe është të ndihmoni njerëzit që kanë nevojë për ju.

 

Ora 22:00-00:00 mesnatë

E dini mjaft mirë se çfarë dëshironi nga jeta dhe punoni shumë që ta arrini. Suksesi është ai që ju drejton .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *