Vijat në kyçin e dorës kanë një domethënie të veçantë në lidhje me shëndetin tonë.

 

Prania e vijave në dorë është një tregues i veçantë në lidhje me jetëgjatësinë e secilit.

 

Nëse keni dy vija, do të jetoni deri në moshën 40-60 vjec. Vija e tretë tregon se do jetoni 70-90 vjet. Kështu, sa më shumë vija të keni, aq më shumë do jetoni.

 

Ju mund të vini re se nëse vija e parë është më e rëndësishme se të gjitha. Nëse shihet qartë dhe shfaqet shumë e shënuar dhe e thellë, kjo do të thotë që ju gëzoni shëndet të mirë dhe forcë fizike.

 

Përkundrazi, në qoftë se nuk është shumë e shënuar, është një simptomë që ju jeni një person shumë i hutuar, ju lini gjërat pas dore dhe nuk shqetësoni për dietën tuaj ushqimore.

 

E dyta përfaqëson pasuri, prosperitet dhe lumturi në jetën tuaj. Vija e tretë lidhet me famën dhe popullaritetin.

 

Së fundi, e katërta është e lidhur ngushtë me të parën dhe forcon fuqinë e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *