Ndarjet janë dhe faza më e vështirë në jetën e një çifti që shpesh nuk ka fare rëndësi koha që kalohet larg njëri-tjetrit.

 

Është normale që të mendosh vetëm për momentin e parë kur ke rënë në dashuri. Kuptimi i kësaj ëndrre nuk është ai që mendon ti, por kjo nuk do të thotë që të mungon ai, të mungon vetëm momenti kur ke qenë e dashuruar me të.

 

Mund të ndodhë që të shihni ëndërr sikur ktheshesh me ish-in.

 

Kjo është një ëndërr shumë e zakonshme gjatë periudhave të hershme të ndarjes. Shpesh njerëzit mund të shohin në ëndërr sikur ish partneri i tyre i kërkon që të kthehen sërish bashkë.

 

Gjithsesi realiteti është shumë larg kësaj. Kjo ëndërr mund të jetë thjesht shprehje e dëshirave tuaja të fshehta. Mbase jeni ju ai që shpresoni për një kthim të mundshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *