Mëngjesi është dhe momenti më i vështirë i ditës për të gjithë pasi duhet të lëmë shtratin që na jep qetësi.

 

Menjëherë sapo të hapni sytë është e këshillueshme që 5-10 minuta ti kaloni në qetësi, larg rutinës së përhershme.

 

Trupi dhe truri juaj kanë nevojë që ta kuptojnë se tashmë jeni zgjuar dhe duhet filluar aktivitetet e ditës. Mund vetëm të qëndroni ulur, të ecni pak, të meditoni apo të bëni joga.

 

Merrni kohë të mjaftueshme ta qetësoni mendjen dhe të lidheni me gjërat që ju bëjnë të kënaqur, dita juaj do të ecë më mbarë dhe më me qetësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *