Subscribe

E ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, astrologia Meri Gjini është ndalur në shenjat që mbanin të ftuarit dhe ka shpjeguar në detaje se çfarë pritet për ta në 2021-in.

Teksa u ndal në anën setimentale për shenjën e Virgjëreshës, kërkuar me ngulm nga Romeo dhe Donald Veshaj, Meri këshilloi se këtë vit të ri, vëllezërit duhet të marrin seriozisht familjen dhe çështjen emocionale.

“Virgjëresha këtë vit u ristrukturua goxha. Nisi me streset dhe ankthet e veta që në fund të shtatorit dhe do vazhdojë deri nga mesi i Prillit në fakt me ristrukturim apo vendosje që i ka prekur. Nuk është se nuk i ka vendosur në vijë të drejtë gjërat e veta. Çështja emocionale dhe familja është një nga gjërat që do të duhet të merret seriozisht për 2021-in.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *