500 mijë pulat e ngordhura në disa pulari në Durrës kanë vënë në lëvizje autoritetet për të gjetur shkakun.

 

Përgjegjësi për Durrësin i Drejtorisë së Përgjithshme të Bujqësisë, Darjo Nasho shprehet se janë në fazë hetimi dhe kontrolli, “ndërsa vijojnë të kryejnë analiza të vazhdueshme për të mbajtur të izoluara vatrat”.

 

Klikoni në videon e mëposhtme për më shumë:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *