Ne jemi mësuar të shohim yjet e Hollywood thuajse perfektë në shfaqjet e tyre në tapetin e kuq, Por pas kamerave të gjithë janë njerëz të zakonshëm.

 

 

 

 

 

 

 

Ata kanë pothuajse të njëjtat pasiguri dhe tipare që do të ndryshonin tek vetja e tyre po aq sa çdo njeri tjetër në botë. Madje tek ta presioni rritet pasi pritshmëritë për pamjen janë shumë më të larta dhe ata gjtihmonë duhet të shkëlqejnë e të duken të bukur dhe të rinj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ka nga ata të famshëm që kanë me të vërtetë shumë pasiguri ndaj pamjes së tyre dhe u nënshtrohen ndërhyrjeve kirurgjikale, ka dhe nga ata të cilët nuk e vrasin mendjen fare, dhe madje janë shumë të lumtur me paraqitjen e tyre dhe larg tapetit të kuq apo kamerave.

 

 

 

 

 

 

 

Plot me vetëbesim dhe dahsuro për veten, këta janë të famshmit të cilët nuk kanë frikë të tregojnë veten e tyre pa make up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *