Policia e Kukësit sekuestroi 930 kg duhan kontrabandë këtë të mërkurë. Gjatë operacionit, u prangos edhe shoferi 38-vjeçar, i cili po bënte transportin e duhanit me furgon.

 

Për duhanin nuk kishte faturë shoqërimi, çka do të thotë se për të nuk ishte paguar akcizë.

 

I arrestuari akuzohet për “Kontrabanda me mallra për të cilat paguhet akcizë ose me pezullim të plotë apo të pjesshëm nga detyrimet doganore ose të akcizës” dhe “Tregtimi dhe transportimi i mallrave që janë kontrabandë” dhe “Fshehja e të ardhurave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *