Njësia e luftës kundër krimit ekonomik ne policinë e kryeqytetit në bashkëpunim me prokurorinë e Tiranës janë duke kryer një operacion kundër korrupsionit.

 

Mësohet se deri më tani janë ekzekutuar 8 masa arresti dhe mes të ndaluarve janë edhe disa zyrtarë.

 

Burime bëjnë me dije se në total janë lëshuar 10 urdhër arreste nga prokuroria.

 

Të ndaluarit përballen me akuzën e korrupsionit dhe abuzimit me detyrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *