Policia e Vlorës ka shëprndarë listën me 8 personat në kërkim me rrezikshmëri më të lartë.

 

Të 8 shtetasit e shpallur në kërkim janë me vendbanim në Vlorë.

 

Sipas policisë ata janë të dënuar me burgim të përjetshëm dhe me 25 vjet burg.

 

Policia e Shtetit fton cilindo nga qyretarët që ka djeni mbi vendndodhjen e tyre për ta njoftuar ndërkohë që thekson se do iu garantojë anonimatin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *