Qeveria “Rama 3” dhe programi i saj qeverises ka marrë 77 vota në kuvend.

Në fund të seancës maratone që zgjati deri në mëngjesin e kësaj të premteje, u kalua në votimin e mazhorancës qeverisese dhe programit të saj ku 77 vota ishin pro, 53 kundër dhe një abstemim.

Tanime qeveria “Rama 3” është gati për tu betuar në Presidencë.

Seanca e fundit e kuvendit, ku Rama dhe ministran e tij bënë prezantimin e prioriteteve në katër vitet e qeverisjes në vijim, u shoqërua me kundërshtime dhe debate nga ana e opozitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *