Gjashte ish-zyrtarë te bashkisë së Durrësit dhe 4 punonjësit e nje kompanie private janë dënuar nga gjykata e posaçme, pasi kanë abuzuar me një tender me vlerë 7 milionë leke, për blerjen e një shkalle zjarrëfikëseje, që ishte jashtë funksionit.

 

Gjykata dha 11 muaj burg  per Adriatik Velaj, per shperdorim detyre. Per të njëjtën akuzë, u denuan me 10 muaj burgim Muhamed Likaxhiu dhe Artan Taho.

 

Nga ana tjetër të akuzuar për ‘shkelje e barazisë në tendera”, u dënua me 10 muaj gjergj markola dhe me 11 muaj, indrit matmuja.

 

Sa i takon punonjësve të firmës private ata akuzohen për “falsifikimi të dokumentave”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *