Ne kuadër te 63 vjetorit te klubit Studenti është mbajtur ne Tirane nje turne qitjeje me pjesëmarrjen e perfaqeuseses se Kosovës ne ketë sport. Emra te njohur te qitjes shqiptare si Diana Mata morën pjese ne ketë turne, se bashku me homologet kosovare te skuadrës olimpike te qitjes. Ne ambientet e poligonit te Qytetit Studenti sportistet garuan ne disiplinat e pistoletës dhe pushkës. Te pranishëm ishin edhe përfaqësues te Ministrisë se Arsimit, Komiteteve Olimpike te dy vendeve dhe figura te njohura te sportit. Drejtori i klubit Studenti Blendi Nallbani, theksoi rëndësinë e këtij klubi qe i ka dhëne dhe vijon t’i japë sportit shqiptar emra te njohur.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *