Lulzim Basha ndau nje urim për Vitin e Ri 2022 per te gjithe shqiptaret.

Kryedemokrati uroi qe 2022 te realizoje shpresat per nje Shqiperi normale.

“Të dashur bashkqytetarë, teksa e ardhmja po troket dhe shohim plot shpresë atë që na pret, ju uroj përzemërsisht Gëzuar Vitin e Ri 2022!Uroj që vatrat e familjeve shqiptare të mbushen me dashuri, gëzim, shëndet dhe mirëqenie, e të gjithë bashkë të punojmë për një të ardhme më të mirë, ku fëmijët tanë të njohin gëzimin që meritojnë dhe ku të realizohen shpresat tona për një Shqipëri normale, me mundësi për të gjithë. Zoti ju bekoftë ju dhe familjet tuaja!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *