600 vende te lira pune jane ofruar sot nga rreth 50 subjekte qe moren pjese ne panairin e punes te organizuar nga drejtoria rajonale e punesimit Korce per te disatin vit rradhazi .

Subjekte te ndryshme ne fushen e industrisë së perpunimit, ndertimit, e sherbimit ofruan vende vakante per punekerkuesit e papune te cilet kane shprehur interes dhe deshire qe panaire te tilla te organizohen me shpesh.

Per drejtorin e drejtorise rajonale te punesimit Florenc Tabaku, ky eshte nje event teper i rendesishem pasi takohet punenkerkuesi me punedhenesin, duke ofruar mundesi shume te mira per punesimin ne sektore te ndryshem.

Ne panair moren pjese edhe shkollat profesionale te cilat promovuan deget qe ofrojne per te rinjte, me qellim qe neser te dalin profesioniste ne sektoret qe kerkon sot tregu i punes.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *