Rritet edhe më tej bilanci tragjik i permbytjeve qe kane perfshire Turqine.

57 persona deri tani raportohen te vdekur por ky bilanc mund te rritet edhe më tej.

Shirat e forte qe perfshine tre provinca ne brigjet e Detit të Zi prej te merkures, konkretisht Bartin, Kostamonu dhe Sinop kane sjell deme te pallogaritshme.

Shume shtepi jane shkaterruar, ura jane shembur ndersa vershimet e ujit kane marre perpara makina e cdo gje tjeter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *