Opozita e Bashkuar dërgon në Këshillin Politik draftin e plotë për ndryshimet në Kodin Zgjedhor.

PD dhe aleatët bejne të ditur se në këtë draft garantohet hapja e vërtetë dhe 100% e listave të kandidatëve pèr deputet ndryshe nga cfare ka kërkuar PS.

Po ashtu nē draftin e Opozitës së Bashkuar kërkohet ruajtja e koalicioneve parazgjedhore sic janë në ligjin aktual.

 

Opozita gjithashtu përsërit kërkesen per tiu drejtuar Odihr për mosmarrveshjet mbi kodin zgjedhor ne Keshillin Politik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *