457 është numri i afganëve që kanë mbërritur deri tani në Shqipëri, për strehim të përkohshëm.

 

Kryeministri Edi Rama deklaroi në “Facebook” se Shqipëria tregoi se është vend i besës dhe traditës.

 

Sipas tij, kjo ngjarje ka bërë që për Shqipërinë të flasë gjithë opinioni ndërkombëtar.

 

“Arrin në 457 numri i afganëve që shpërngulen nga lufta dhe mikpriten në Shqipërinë e besës e të respektit për kujtesën, traditën, vetveten, për të cilën sot flitet me admirim në gjithë opinionin ndërkombëtar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.