Zbardhet kërkësa e opozitës për hetimin parlamentar të të dhënave personale që kanë rrjedhur nga bazat e të dhënave shtetërore.

 

Komisioni Hetimor kërkon të hedhë dritë mbi skandalin e patronazhistëve, publikimin e pagave, publikimin e targave të makinave, nxjerrjen e llogarive bankare dhe ndërhyrjen në sistemin TIMS.

 

Kërkesa, është firmosur nga 45 deputete.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *