Një akt tradhëtie ështe kthyer në një masakër të vërtetë.

Një 42-vjeçar ka hyrë si zakonisht në shtëpinë e tij, mirëpo është shokuar kur ka gjetur gruan duke kryer marrëdhenie seksuale me të dashurin.

 

Ngjarja e rëndë ka ndodhur në Kolumbi por ka bërë xhiron e mediave botërore.

 

Juan Carlos Garcia dhe gruaja e tij ishin prindër të tre fëmijeve.

 

Autori u vetëdorëzua në polici pas krimit dhe nuk shfaqi asnjë shenjë pendese, madje deklaroi para hetuesve se bashkëshortja e tij 39 vjecare ishte e pabese dhe ai vuri në vend nderin e tij.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *