40 dite burg për Romario Muçkën, pronarin e lokalit ne Beragozhd ku ndodhi shpërthimi i bombolës se gazit qe shkaktoi 30 te plagosur. Gjykata e Pogradecit vendosi ketë mase sigurie me kërkese te Prokurorisë, ndërsa mbrojtja e kontestoi vendimin. Avokati i 20 vjecarit Muçka, e ka cilësuar si ekstreme këtë masë. Sipas tij ka prova qe tregojnë se bombola kishte probleme teknike dhe ngjarja nuk ndodhi nga pakujdesia e pronarit. Në sallën e gjyqit te pranishëm ishin edhe disa nga familjaret e te dëmtuarve, të cilët kërkuan që Romario te mos mbahet ne burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *