Një vajze 4-vjeçare po i rrezikohej jeta, teksa kishte mbetur e varur jashtë mbrojtëses së ballkonit të një apartamenti.

 

Pamjet e filmuara në Yuhang, Hangzhou, tregojnë policin kinez, i cili zbret menjëherë nga një kat më i lartë dhe hidhet në ballkonin e katit të 11-të të një ndërtese ku qëndronte vajza e vogël.

 

4-vjeçarja përfundoi në këtë situatë për shkak sepse e ëma u largua nga apartamenti për disa minuta për të dërguar fëmijën tjetër në shkollë. Pasi e ëma u rikthye në shtëpi, dera e hyrjes ishte mbyllur nga brenda dhe nuk mund ta hapte me çelës, duke bërë që të kërkonte ndihmë te ekipet e shpëtimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.