Katër shtetas nga Kosova që kishin ardhur për pushime në Durrës janë mbajtur peng për gati një orë në një garazh, nga pronari i shtëpisë ku ata ishin akomoduar.

 

Në pranga ka rënë pronari i apartamentit, Dritan Kuçaj dhe shoku i tij, Nexhmi Xhili, të dy banues në Durrës.

 

Në bashkëpunim me njëri-tjetrin, ata i kamë mbajtur peng kosovarët me pretendimin se nuk kishin kryer pagesën për akomodimin.

 

Fatmiresisht, ky konflikt është zgjidhur në një kohë të shkurtër ndërkohë që dy pengmarrësit janë arerstuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *