Prej katër ditësh, vazhdon zjarri në Malin e Tomorrit.

 

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi tha se me flakët po luftohet edhe nga ajri.

 

Ai falënderoi të gjitha forcat e angazhuara, për sakrificën që po bëjnë në terrenin e vështirë dhe në mes të të nxehtit.

 

“Prej 4 ditësh Forcat e Armatosura po luftojnë me flakët që kanë përfshirë malin e Tomorrit. Veç helikopterit nga ajri, janë angazhuar nga toka edhe trupat e batalionit të Poshnjes të cilët kanë mirënjohjen time për sakrificën që po bëjnë në atë terren dhe ato temperatura.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.