Romeo, Bora dhe Donaldi janë një “3she” fantastike dhe nuk dinë të ndalen.

 

Emisioni i tyre është kthyer në sensacionin e Instagramit dhe portaleve në një kohë shumë të shkurtër.

Siç e dimë, Romeo dhe Donaldi momentet e tyre më të bukura dhe të çmuara i kanë bërë tatuazh në trup.

 

Lidhja e tyre shpirtërore me këtë emision duket se është tepër e madhe.

 

Dje, Romeo na tregoi të gjithëve se emisionin po e bën tatoo!

 

Padyshim një veprim ky që nuk e prisnim nga Romeo dhe nuk e dimë nëse Bora dhe Donaldi do të bëjnë të njëjtën gjë!/ Living

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *