Në 30 vjetorin e themelimit të Partisë Socialiste, Sekretari i Përgjithshëm Taulant Balla postoi një videomesazh drejtuar të gjithë socialisteve në mbarë vendin.

Balla me stë tjerash në videomesazh  shkruan se PS në këto 30 vjet ka qënë gjithnjë anën e duhur të historisë.

Ai nuk harron të falenderojë patronazhistet për kontributin që japin në cdo fitore të PS.

 

MESAZHI I BALLËS

12 Qershor
Gëzuar ditëlindjen e 30-të të Partisë Socialiste🌹🇦🇱, forca kryesore politike në vend, që spikat në përpjekjet e saj për integrim europian, për të ndërtuar dhe forcuar shtetin e së drejtës, sundimin e ligjit, mbi parimet e solidaritetit social.
Mirënjohje të gjithë themeluesve kurajozë, të cilët më 12 Qershor 1991 i dhanë Shqipërisë një forcë politike, e cila në këto 30 vite ka qenë gjithmonë në kahun e duhur të historisë👐🏼🇦🇱
Mirënjohje të gjithë anëtarësisë, patronazhistëve, mbështetësve tanë për kontributin e pazëvendësueshëm në çdo fitore tonën elektorale

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *