30 studente te ekselencës janë punonjësit me te rinj te Ministrisë se Infrastrukturës dhe Energjisë. Ata janë bere pjese e administratës publike duke aplikuar ne portalin, “punetembare.al”.

 

Ministrja Belinda Balluku tha se pret nga te rinjtë një mentalitet te ri ne pune, duke u bazuar edhe ne strategjitë e prioritet qe ka qeveria shqiptare.

 

Punësimi i studenteve ekselentë është pjese e “Paktit për Universitetin”.

 

Ne bashkëbisedimin me drejtuesit e ministrisë studentet kane shfaqur pasiguritë ne aplikimin për pozicionin e punës, por tashme qe ata u bene pjese e administratës, inkurajojnë te tjerët te aplikojnë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *