Për çfarë u interesua dhe bisedoi Sekretari Amerikan i Shtetit përtej shtetarëve dhe politikaneve me te cilët u takua ne Shqipëri? Dy nga 8 përfaqësuesit e shoqërisë civile qe u përzgjodhën per te qene pjese e takimit treguan ne emisionin “7 pa 5” ne Vizion Plus se si funksionoi biseda me shume se 30 minuteshe me krahun e djathte te presidentit Obama ne arenën diplomatike.
Fatjona Mejdini dhe Saimir Kristo gazetare dhe pedagog i Arkitekturës, kane marre edhe një mesazh nga zonja Nuland per te gjithë rininë shqiptare. Te dielën e 14 shkurtit, përveç takimeve te nivelit te larte, sekretari Kerri u rezervoi me shume se 30 minuta edhe përfaqësuesve te shoqërisë civile ne Shqipëri, per te kuptuar edhe nga një tjetër këndvështrim, problemet e shoqërisë shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *